Suomi voitti Laser Tagin maailmanmestaruuden!

Onnea onnea Suomi!

Suomi taisteli vahvasti Laser tagin MM-kisoissa Ranskan Belfortissa. Vajaan viikon kestäneiden kisojen finaalipelit pelattiin perjantaina 25.8.2017. Mestaruudesta oli taistelemassa joukkueita Suomesta, Yhdysvalloista, Australiasta, Uudesta-Seelannista, Ruotsista ja Ranskasta.

Suomesta lähti kolme joukkuetta Ranskaan ja kaksi pelaajaa edusti Jyväskylän JLTU urheiluseuraa. Vilppu Paananen (Jyväskylä) voitti SFP joukkueen kanssa Elimination -lajissa pronssimitalin. GP (Helsinki) voitti molemmissa päälajeissa kultaa ja Legacy (Tampere) hopeaa Team Competition -lajissa ja pronssia Elimination -lajissa.

Competition

  1. GP (Suomi)
  2. Cobras (Uusi-Seelanti)
  3. Legacy (Suomi)
  4. Majestic 5 (Ruotsi)
  5. SFP (Suomi)

Elimination

  1. GP (Suomi)
  2. Legacy (Suomi)
  3. SFP (Suomi)
  4. Majestic 5 (Ruotsi)
  5. Stockholm (Ruotsi)