JLTU-juniorit


Jyväskylän laser tag urheilijoiden junioritoiminnan tarkoituksena on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa laser tagia turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tärkeintä on yhdessä liikunnasta nauttiminen!

Laser tag on liikunnallinen joukkuelaji, jossa pelikentällä kamppailee kolmesta neljään joukkuetta samanaikaisesti (pelimuodosta riippuen). Laji sopii kaikille liikunnasta kiinnostuneille, niin tytöille kuin pojillekin.

Pelaaminen tapahtuu sisätiloissa lajia varten rakennetulla kentällä. Kentällä on paljon erilaisia seiniä ja elementtejä, jotka loistavat UV-valossa. Myös pelilaitteistosto itsessään valaisee kenttää. Muutoin pelialue on hyvin härä. Pelilaitteiston valot ja sen tuottamat äänet ovat pelin kannalta tärkeitä, sillä ne auttavat pelaajaa hahmottamaan vastustajien liikkeitä.

—————–

Maanantaisin kokoontuu JLTU Alkeisryhmä-nimellä toimiva, karkeasti 10-14 vuotiaille tarkoitettu ryhmä. Tässä ryhmässä on tarkoitus opetella pelin perustaidot ennen siirtymistä JLTU Junnuryhmään.

Torstaisin pelaa JLTU Junnuryhmä, joka on suunnattu 13-16 vuotiaille, pelin alkeet jo hallitseville pelaajille sekä vanhemmille ensikertalaisille. Näissä treeneissä keskitytään jo enemmän pelin taktisiin elementteihin ja pelaamiseen joukkueena. Pelaajamäärästä riippuen Junnuryhmässä saattaa vierailla myös aikuispelaajia täyttämässä rivejä ja antamassa oman panoksensa valmennukseen.

Juniori ryhmissä ikää tärkeämpi kriteeri ryhmästä toiseen noustessa on valmentajien näkemys pelaajan taidoista. Tavoitteena on tarjota kullekin pelaajalle omaa tasoaan vastaavia harjoituksia karkeasti omassa ikäluokassa.

Kun junioritoiminta ei tarjoa enää riittävästi haastetta, voi harrastusta jatkaa JLTU Kilparyhmässä.


Haluatko liittyä mukaan toimintaan? Täytä alla oleva pelaajakysely niin ilmoitamme kun ryhmässä on vapaita paikkoja!

Pelaajakysely löytyy täältä: https://forms.gle/NaV7kHmyaoB7xQUc7