5 syytä miksi laser tag on niin hyvä harrastus

Ota yhteyttä!          Mitä laser tag on?          Mitä harrastaminen maksaa?


 

Aloimme kerran miettimään jäsenten kanssa vastausta kysymyksen “Mikä tekee laser tagista niin hyvän harrastuksen?”. Lopputuloksena oli pitkä ja monipuolinen keskustelu. Päätimme listata viisi parasta asiaa tänne!

 

  1. Loistava yhteishenki

“Harkoissa on aivan mahtava yhteishenki! Kentällä kaikki kannustavat toisiaan! Hienoa on myös nähdä miten vanhemmat konkarit neuvovat uusia pelaajia harkoissa!”

2.  Huomaamatonta kuntoilua

“Huomasin kuntoni kasvaneen yllättäen parissa kuukaudessa todella paljon. En edes huomannut harkoissa kuntoilleeni, mutta se tunne taisi peittyä lajin mielenkiinnon alle. Toisaalta harkkojen jälkeen olo oli aivan upea – tiesin liikkuneeni!”

3. Lajin monipuolisuus 

“Laser tag tarjoaa todella monipuolista liikuntaa. Kaikki pääsevät toteuttamaan omia vahvuuksiaan! Toiset oivaltavat pelin strategian paremmin, toiset taas liikkuvat ketterästi kentällä väistellen laukauksia.”

4. Strategisuus

“Lajin strategisuus hämmästytti minua. Laser tagissa kentällä on saman aikaisesti kolme joukkuetta, tämä tuo paljon lisää muuttujia peliin.  Opin srategiat aika nopeasti päällisin puolin, mutta siinä on myös vielä paljon kehitettävää. Pelitilanteet muuttuvat joskus nopeasti ja niihin tulisi osata reagoida oikein. Pelin luku on yksi vahvuuksistani! Strategisuus pelissä luo paljon mielenkiintoa!”

5. Monipuolinen liikunta

“Laser tag tarjoaa uskomattoman monipuolista liikuntaa! Sitä voisi toisinaan verrata inttervalli juoksuun, koska toisinaan liikutaan ripeästi paikasta toiseen ja toisinaan taas suojaudutaan seinän taakse mitä agrobaattisimmissa asennoissa.”